Beste,

Zoals jullie wellicht ondertussen hebben gehoord is het helaas niet mogelijk om dit jaar Eede Kermis te organiseren zoals jullie dat van ons gewend zijn. Een moeilijke beslissing, zeker dat dit jaar K.P.J. Eede 75 jaar bestaat. Daarom hebben we besloten om Eede Kermis niet zomaar voorbij te laten gaan en hiervoor willen wij jullie het volgende aanbieden.
Op zaterdag 12 september is er de mogelijkheid om door middel via een drive-in warme beenham af te halen. Voor 20 euro p.p. krijgt U van ons: Warme beenham, aardappelsalade, koude groentjes en keuze uit bearnaisesaus of champignonsaus.

Bij interesse kunt U uw bestelling voor het aantal personen doorgeven via volgend formulier: http://bit.ly/beenham2020 . In verband met alle corona-maatregelen willen wij U vragen om het verschuldigde bedrag over te maken naar onderstaand rekeningnummer en pas dan is uw bestelling bevestigd.

Alle bestellingen worden zorgvuldig naar alle corona-maatregelen bereidt en verzorgd. U krijgt van ons later een tijdstip waar en om hoe laat U uw bestelling kunt ophalen. Bij het ophalen van de bestelling vragen wij U om alleen te komen en niet de auto te verlaten. Wanneer U vanwege gezondheidsreden niet in staat bent om uw bestelling af te halen dan kunt U dit doorgeven aan ons wanneer wij contact met U opnemen voor de afspraak te bevestigen. Wij zullen dan bestelling bij U thuis bezorgen.
Een 75-jarig jubileum is niet zomaar iets en wij hadden dat heel graag met jullie gevierd. Helaas is dit niet mogelijk en daarom krijgt U bij iedere bestelling voor ieder persoon een cadeau welke in teken staat van ons 75-jarig jubileum.*
Het bestellen en betalen van de maaltijd kunt U tot en met 1 september 2020 doen.
Tot slot zal er op vrijdagavond 11 september een livestream zijn van Jungle Fever en op zaterdagavond is het weer tijd voor K.P.J. Radio welke geheel in het teken staat van het Schlager Festival. Alle informatie zal worden gedeeld via onze Facebook pagina en website.
Namens K.P.J. Eede willen wij jullie graag bedanken voor jullie bestelling.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
– GSM Stephan van Hal: +31 6 15 95 44 99
– GSM Jan Verleye: +31 6 11 53 88 02
– GSM Yannick Dusarduijn: +31 6 50 26 66 83
– GSM Lisanne Poissonnier: +31 6 20 96 41 88
– GSM Bart Verleye: +31 6 23 49 39 94
– E-mail: info@kpj-eede.nl

U kunt het totaalbedrag van uw reservering overmaken op de volgende rekening:
Naam: Kath. Plattelandsjongeren
Rekening: NL13 RABO 0113 3943 73
Omschrijving: Beenham 2020 + Volledige naam