Opnieuw een jaar zonder Eede Kermis dat gaat er bij ons niet in. Na vele vergaderingen en gesprekken met de Gemeente Sluis is het uiteindelijk toch gelukt om een aangepast programma te maken voor Eede Kermis 2021.

Jungle Fever zal wederom niet doorgaan, daar dat het zowel als organisatorisch als financieel niet haalbaar is om een volwaardig evenement te kunnen organiseren en helaas geldt dit ook voor het Schlagerfestival. Op het moment van beslissen was het nog onduidelijk waar je als organisatie aan moest voldoen. Tevens moesten we rekening houden met verschillende partijen, waardoor we niets anders konden dan dit ook uit te stellen naar volgend jaar.

Na het succes en vele positieve reacties is het wederom mogelijk om op vrijdag 10 september warme beenham af te halen door middel van een drive-in. Voor 20 euro p.p. krijgt u van ons: Warme beenham, aardappelsalade, koude groentjes en keuze uit mosterdsaus of champignonsaus.

Bij interesse kunt u uw bestelling voor het aantal personen doorgeven via het inschrijfformulier op onze website Om alles soepel te laten verlopen willen wij u vragen om het verschuldigde bedrag over te maken naar onderstaand rekeningnummer. Pas na betaling is uw bestelling bevestigd.

Alle bestellingen worden zorgvuldig en naar alle coronamaatregelen bereidt en verzorgd.
U krijgt van ons in de week van Eede Kermis een tijdstip waar en om hoe laat u uw bestelling kunt ophalen. Wanneer u vanwege gezondheidsreden niet in staat bent om uw bestelling af te halen dan kunt u dit doorgeven aan ons. Wij zullen dan een tijd afspreken om de bestelling bij u thuis te bezorgen.

Het bestellen en betalen van de warme beenham kunt u doen t/m zondag 5 september 2021.