Zaterdag 9 september: Trekkertrek met standaard tractoren + Pulling Party

๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป volgt spoedig
 
๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ met standaard tractoren met ’s avonds de Pulling ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜†!
 
De ๐—ฃ๐˜‚๐—น๐—นing ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜† begint om 18.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐˜‚ met Ruthless – Party DJ W – Djeeds Gespuis & Boer Framboos
 
Op ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด gaan we ๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ houden met ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป en op ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด mogen de oudjes het beste van zichzelf geven op de ๐—ข๐—น๐—ฑ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ.
Om alles eerlijk te laten verlopen gaan wij de tractoren indelen in verschillende gewichtsklassen. De wedstrijd begint vanaf ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐˜‚. De deelnemers worden tussen ๐Ÿฌ๐Ÿต.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐˜‚ en ๐Ÿญ๐Ÿฌ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐˜‚ verwacht aan de tent, voor de deelnemers is een ๐—น๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ต voorzien.
Daarna zal er gewogen worden om de tractoren in ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป in te delen van ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ธ๐—ด. Uiteraard mogen de oldtimers op zaterdag ook een poging wagen. Er zullen ook ๐—ฑ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ผ’๐˜€ te zien zijn en de ๐—•๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—™๐˜‚๐—ฟ๐˜† ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ.
 
Entree: โ‚ฌ 10